Informatie voor Goede Doelen

Share on Facebook

‘8 Uur overwerken voor een Goed Doel in Arnhem’ koppelt vijf teams van vijf creatieven en een teamcaptain aan vijf Goede Doelen. In de vijf teams gaan we aan de slag met marketing/communicatie vraag(en) van de Goede Doelen.

Dat kan bijvoorbeeld zijn het maken van een huisstijl/logo, (aanpassingen) aan de website maar ook communicatieplannen. Aan het einde van de avond/nacht presenteren de teams hun resultaten. Het worden altijd oplossingen die je direct kunt toepassen in de praktijk!

Met ‘gesloten beurs’

‘8 uur overwerken voor een Goed Doel’ wordt met een gesloten beurs georganiseerd. Dit betekent dat de Goede Doelen hiervoor niet hoeven te betalen. Wij hebben enkel twee voorwaarden:

  • Twee vertegenwoordigers van het Goede Doel zijn aanwezig.  Zij presenteren hun vraag en ‘ontvangen’ de eindpresentaties. Op de avond is er een speciaal programma georganiseerd.
  • De marketing/communicatie vraag kan binnen de beschikbare tijd uitgevoerd worden. Mocht het lastig zijn dit in te schatten, dan helpen wij jullie daar graag mee om de vraag concreet te maken.

De vijf Goede Doelen van 2017

Veertien Goede Doelen hebben zich aangemeld met een vraag voor 8UO. Veel mooie, leuke, uitdagende vragen, die ons voor de moeilijke keuze plaatsten. Na veel wikken en wegen is de keuze gemaakt… De vijf Goede Doelen waarvoor we in 2017 gaan overwerken zijn:

Helaas hebben we deze goede doelen teleur moeten stellen. Doordat er te weinig creatievelingen wilden overwerken op de eerst geplande datum, voelde het team zich genoodzaakt de avond uit te stellen. Een mooi antwoord op de vragen van de goede doelen konden we door te weinig creatievelingen helaas niet garanderen.

Een nieuwe datum werd gepland, maar door omstandigheden zag een deel van het organisatieteam zich genoodzaakt te stoppen. De overgebleven teamleden achtten het niet reëel meer om de avond alsnog te organiseren.

Hierdoor is besloten dat 8UO 2017 in Arnhem niet gaat plaatsvinden. We balen hier ontzettend van!

Wil jij de goede doelen nog helpen? Meld je dan rechtstreeks bij het goede doel.

 

In de keuze voor de Goede Doelen hebben we ons laten leiden door de volgende aspecten:

  • de vraag van het Goede Doel;
  • of het Goede Doel in Arnhem of in de directe omgeving gevestigd is;
  • dat het Goede Doel geen bevordering van een politiek wereldbeeld of religieuze denkwijze nastreeft;
  • dat het Goede Doel niet de financiële mogelijkheden heeft de vraag zelf op te lossen.

Komt jouw Goede Doel niet uit Arnhem of directe omgeving maar wil je toch graag deelnemen, veel steden doen ook mee met 8 Uur Overwerken voor een Goed Doel.